Conectează-te cu noi:

 

Branding

Pentru că știm bine diferențele dintre „firmă” și ”brand”, avem grijă să îi oferim afacerii tale acel ”upgrade” de care are nevoie. Pentru a putea concura cu șanse reale cu jucătorii importanți din nișa sa. Pentru a ajunge mai ușor la publicul pe care îl caută. Pentru a construi organic comunități trainice. Pentru a se diferenția. Pentru a conta. Pentru ca viziunea ta să poată prinde contur. Așa cum ți-ai dorit. Așa cum meriți.

Pachetele noastre de branding includ atât identitatea vizuală, începând de la logo și continuând manualul de brand, cu grafica de etichete a produselor (packaging) și a design-urile adiacente (cărți de vizită, meniuri, cataloguri, colantare etc), cât și conceperea unui nume inedit pentru compania ta (dacă este cazul), a unui slogan memorabil, a unui manifest de brand și a unei povești care să aducă împreună și să unească elegant toate valorile noului brand. Contribuim de asemenea creativ la găsirea celor mai bune soluții atunci când vine vorba despre formele sau experiențele senzoriale pe care le dorești ca produsele tale să le conțină pentru a relaționa mai bine cu viitorul lor public.

Pentru că știm însă că fiecare afacere e diferită iar dorințele fiecărui antreprenor unice, croim pachete individual pentru a asigura deopotrivă cele mai bune rezultate imediate și cele mai bune prețuri.