Conectează-te cu noi:

 

Servicii

Branding

Pentru că știm bine diferențele dintre „firmă” și ”brand”, avem grijă să îi oferim afacerii tale acel ”upgrade” de care are nevoie. Pentru a putea concura cu șanse reale cu jucătorii importanți din nișa sa. Pentru a ajunge mai ușor la publicul pe care îl caută. Pentru a construi organic comunități trainice. Pentru a se diferenția. Pentru a conta. Pentru ca viziunea ta să poată prinde contur. Așa cum ți-ai dorit. Așa cum meriți. Pachetele noastre de branding includ atât identitatea vizuală, începând de la logo și continuând manualul de brand, cu grafica de etichete a produselor (packaging) și a design-urile adiacente (cărți de vizită, meniuri, cataloguri, colantare etc), cât și conceperea unui nume inedit pentru compania ta (dacă este cazul), a unui slogan memorabil, a unui manifest de brand și a unei povești care să aducă împreună și să unească elegant toate valorile noului
brand. Contribuim de asemenea creativ la găsirea celor mai bune soluții atunci când vine vorba despre formele sau experiențele senzoriale pe care le dorești ca produsele tale să le conțină pentru a relaționa mai bine cu viitorul lor public.
Pentru că știm însă că fiecare afacere e diferită iar dorințele fiecărui antreprenor unice, croim pachete individual pentru a asigura deopotrivă cele mai bune rezultate imediate și cele mai bune prețuri.

Social Media

Toți acești ani de experiență ne-au învățat că social media-ul e despre a transforma produsele ori serviciile unei companii în emoții pozitive, conectându-le mai apoi, cu răbdare și responsabilitate, nu doar cu un grup de oameni ci cu o veritabilă comunitate. Una ce trebuie construită întâi și consolidată mai apoi. Pentru totdeauna.
Suntem astfel pregătiți să te ajutăm să dai cu adevărat voce proiectului tău în social media, indiferent dacă vorbim despre Facebook, Instagram sau Pinterest, oferindu-ți pachete ce includ atât strategia de conținut cât și grafica, management-ul comunității și realizarea campaniilor de reclame. La prețuri speciale.

Logo Design

Dacă o imagine face cât 1000 de cuvinte, un logo face cât 1000 de imagini. Asta ne place să spunem de fiecare dată, înainte de a concepe o nouă identitate vizuală memorabilă. Ți-am pregătit astfel un pachet special, care include logo-ul tău, garanție pe viață (dacă dorești în timp să schimbi motto-ul sau paleta de culori) precum și revizii nelimitate, până când consideri că varianta e cea ideală. La un preț de care să te bucuri.

Advertising

Oricât de bun ar fi un produs sau un serviciu, fără o reclamă de efect există șansa ca el să nu își atingă pe deplin potențialul. Nouă nu ne rămâne decât să ne asigurăm de faptul ca acest lucru să nu se întâmple. Nu cu produsul sau serviciul tău.
Astfel, fie că îți dorești o campanie creativă 360, un billboard care să genereze impact rapid sau o reclamă cu care publicul tău țintă să relaționeze perfect sau, avem soluțiile optime mereu la îndemână. Și ofertele speciale de asemenea.

Copywriting

Potrivim cuvinte cu măiestrie, cu pasiune și pricepere, pentru a transforma texte în instrumente menite să te ajute să ajungi să atingi cu emoție cât mai mulți oameni, transformând mai apoi produsele sau serviciile tale în necesități.
De la descrieri de produs, la articole, storyboard-uri pentru reclame audio sau video ori ad-uri în print, avem grijă să spunem poveștile frumoase și memorabile de care brand-ul tău ar avea nevoie.

Webdesign

Un website elegant, intuitiv și bine optimizat poate face, de cele mai multe ori,
diferența dintre un business de succes și unul care…nu a reușit să ajungă acolo, deși poate că ar fi meritat.
Ne asigurăm așadar de faptul că afacerea ta va avea parte de o „casă” primitoare, în care oamenii să „intre” cu drag și apoi să revină.
În plus, dincolo de pachetul standard de concepere a site-ului tău de prezentare ori de a magazinului tău online, ne putem ocupa și de realizarea integrală a textelor și a imaginilor, de optimizarea sa de bază precum și de achiziționarea domeniului și a hosting-ului. Pentru ca tu să nu trebuiască să îți faci griji.

Fotografie de produs

Este o lege (ne)scrisa a marketingului ca imaginea vinde. Pentru a vinde cat mai bine ai nevoie ca produsul tau sa fie pus in cea mai buna lumina posibila, (la propriu si la figurat); sa prezinti o imagine ideala care sa-l determine pe client sa cumpere.
Pentru toti cei care nu doresc sa-si prezinte marfa pozata cu telefonul, LogoMall ofera servicii profesioniste de fotografie de produs. Aceste servicii includ pe langa fotografierea propriu zisa, retusare de imagine, formatare si livrare pe suport magnetic (DVD sau Stick USB).

Photo print

Prin acest serviciu, puteti comanda exemplare printate ale fotografiilor dvs. digitale la calitate ireprosabila. Calitatea printului si cea a cartonului, fiind una exceptionala, nu va exista nici o diferenta intre fotografiile printate si cele transpuse pe carton cu metodele traditionale.
Suportul este un carton foto special satinat de 280g/m2 care va oferi acea textura specifica fotografiilor de calitate. In functie de pachetul ales, va oferim si servicii de editare foto, eliminarea imperfectiunilor, ajustarea culorilor si a luminozitatii, eliminarea efectelor nedorite de tipul “Red Eyes”.

Materiale printate

LogoMall va pune la dispozitie servicii de print pentru tiparirea materialelor promotionale: fluturasi, pliante, brosuri. Acestea sunt realizate prin tipar digital, ceea ce ofera un pret competitiv pentru tiraje mici si medii. De asemenea, oferim si servicii de grafica pentru realizarea machetelor produselor mai sus mentionate.
Formatele oferite sunt urmatoarele: A6, A5, A4, A3, SRA3. Sunt incluse si servicii de finisare (taiere la dimensiunea finala, capsare, pliere, etc.)